Varaa toripaikka Mikkelin Torilta!

Tule kauppapaikalle keskelle kaupunkia ja varaa toripaikkasi Mikkelin Torilta. Toripaikan voit varata alla olevalla lomakkeella mille tahansa ajanjaksolle - vaikka koko vuodeksi, kesäksi tai joulunalusajaksi.

Samalla lomakkeella voit varata paikkasi myös kevään Maalismarkkinoille, syksyn Mikkomarkkinoille tai kuukauden ensimmäisenä lauantaina pidettäville kuukausimarkkinoille.

Huomioithan, että elintarvikealan toimijan on tiedotettava torilla tapahtuvasta elintarvikkeen myynnistä tai muusta käsittelystä liikkuvassa elintarvikehuoneistossa Mikkelin seudun ympäristöpalvelujen terveysvalvontaan viimeistään neljä arkipäivää ennen ilmoitetun toiminnan aloittamista. Yhteystiedot löytyvät tästä linkistä

Ilmoituksessa tulee selvitä:

  • yrityksen nimi
  • Y-tunnus
  • puhelinnumero
  • sähköposti
  • kuvaus toiminnasta

Maksuttomat Omin käsin -myyntipaikat

Tiesithän, että sinäkin voit tulla milloin tahansa myyjäksi “Omin käsin” -myyntipaikalle. Ehtona on, että myyt itse käsityönä tekemiäsi tai keräämiäsi/kasvattamiasi tuotteita.

Varauslomake

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä torikaupanvalvojaan. Huomioithan, että joulutorin myyntikojun lukko ei sisälly vuokraan. Lisätietoja torikaupan valvojalta.

Torikaupanvalvoja (klo 7.30-10.00)
044 794 2509

Toripaikan tiedot

Jos varaat toripaikan yhdeksi päiväksi, niin ilmoita alku- ja päättymispäivä samalle päivälle.
Veloitus määräytyy valitun ruutumäärän ja ruutuhinnan mukaisesti.

Laskutustiedot

Anna sähköpostiosoite vain, jos haluat saada laskun sähköpostiisi.

Varaajan tiedot

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu, sillä kopio varauksesta lähetetään tähän osoitteeseen. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, jätä kenttä tyhjäksi.