Mikkelin joulunaika 2023 on koko kaupungin tunnelman tuoja

Mikkelin joulunajassa tuoksuu, maistuu ja näkyy ihana joulun henki. Luvassa on yllättäviä kohtaamisia, jouluisia makuja sekä leppoisia tunnelmahetkiä kaupungin ytimessä, Mikkelin Torilla. Tervetuloa joulumyyjäksi yhdelle Suomen parhaimmista toreista!

Mikkelin joulukausi avataan näyttävästi lauantaina 25.11.2023 klo 10-13. Mikkelin joulunajan joulutori palvelee 13.-23.12. klo 11-18 joka päivä. Joulutorin aikana järjestetään erilaista ohjelmaa ja tapahtumia. Yksi joulutorin tapahtuma on pe-su 15.-17.12. järjestettävä Lahja- ja herkkumarkkinat. Nyt myyjillä on mahdollisuus varata myyntipaikat Mikkelin joulunajan tapahtumiin.  Varaa oma kauppapaikkasi heti!

Mikkelin joulunajan Joulunavaus lauantaina 25.11.2023 klo 10-13

Joulunavaus on koko perheen tapahtuma, jossa on mukana Mikkelin Torin lisäksi myös Mikkelin keskustan liikkeet ja kauppakeskukset. Joulunavauksen vetonaulana on joulupukki sekä joulukulkue, joka kiertää ympäri kaupunkia välittämässä joulutoivotuksia. PS. kulkueeseen voi ilmoittautua mukaan sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Tutustu ohjelmaan tästä.

Varaa paikkasi

Mikkelin joulunajan Joulutori – joulukylä keskellä kaupunkia 13.-23.12. klo 11-18 joka päivä

Joulutori on Mikkelin Torille rakentuva kokonaisuus, jonka keskiössä on elävä tuli. Joulutorin alueen ylle levittäytyy jouluvalot tähtitaivaan tavoin. Aidot havut ja muut koristeet tekevät alueesta oman joulukylän keskelle kaupunkia.

Varaa paikkasi

Joulutorilla tapahtuu: lahja- ja herkkumarkkinat pe-su 15.-17.12.2023

Joulutorin lahja- ja herkkumarkkinat kokoavat Mikkelin joulutorille entistäkin enemmän paikallisia torimyyjiä ja kiertäviä kauppiaita eri puolita Suomea. Jouluisena viikonloppuna on tarjolla entistäkin enemmän joulun parhaita herkkuja, käsitöitä ja joulukoristeita itselle ja lahjaksi.

Varaa paikkasi

Mikkelin Joulunajassa on paljon mielenkiintoisia tapahtumia!

Tässä muutamia esimerkkejä Mikkelin Joulunajan tapahtumista. Kaikki Mikkelin tapahtumat löydät MikkeliNYT-tapahtumakalenterista.

*********

PS. Oman joulutapahtumasi saat mukaan yllä olevaan koosteeseen lisäämällä tapahtuman MikkeliNyt-tapahtumakalenteriin "Mikkelin joulunaika 25.11.-31.12.2023" -kategoriaan. Näin tapahtuma tulee automaattisesti näkyville myös Mikkelin Torin Mikkelin joulunaika -sivustolle.

Tervetuloa mukaan joulunavauksen kulkueeseen lauantaina 25.11.2023

Järjestöillä, yhdistyksillä, seuroilla ja päiväkodeilla sekä yrityksillä on mahdollisuus osallistua Mikkelin joulunajan joulunavauksen kulkueeseen. Kulkueeseen toivotaan joulun henkeen pukeutuneita ryhmiä, jotka omalla iloisella esiintymisellään luovat hyvää joulumieltä yleisölle.

Alustava suunnitelma on, että kulkue lähtee Mikkelin Lyseon koulun kentältä noin klo 10.00 ja kulkee joulupukin johdolla Maaherrankatua pitkin kohti Mikkelin Toria. Reitti ja aikataulu vahvistetaan ennen tapahtumaa, joten sisältöön saattaa tulla muutoksia. Kulkueeseen osallistutaan talkoohengellä eli osallistuminen ei maksa mitään, mutta järjestäjät eivät myöskään maksa osallistujien osallistumisesta tai puvustuksesta. Kulkueeseen mukaan voi ilmoittautua vaikka heti!

Lisätietoja kulkueesta antaa Kaija Ahonen, puhelin 040 565 2504 • kaijah_ahonen@hotmail.com.

Tehdään yhdessä iloinen joulunaika Mikkeliin!