Mikkelin Tori

Torilla tapahtuu

Maankuulut markkinat

Mikkelin tori on maankuulu markkina- ja kohtauspaikka, joka tunnetaan leppoisasta tunnelmastaan ja laadukkaista tuotteistaan. Markkinoita on pidetty Mikkelissä jo vuodesta 1744, ja nykyinen Hallitustori - kaupungin sydän - perustettiin vuonna 1838. 

Kuukausimarkkinat pidetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Muista markkinoista mainittakoon erityisesti viher-, ravi- ja sadonkorjuumarkkinat. Suurimmat markkinatapahtumat ovat lopputalven Maalismarkkinat ja lokakuussa järjestettävät Mikkomarkkinat. Joulun alla Joulutori tarjoaa jouluisia makuja, tuoksuja ja valoja.


Jättikirppiksiä ja kesätapahtumia

Mikkelin hallitustorilla järjestetään suosittuja Jättikirppiksiä touko-elokuussa. 

Torikauppaa ja tapahtumia

Elävä tori on Mikkelin valtteja. Mikkelissä on hyvä tori, jolla viihtyvät niin alueen omat asukkaat, kesäasukkaat, turistit kuin eri tapahtumien tuottajat. 

Mikkelin torin perustehtävä on ollut jo vuodesta 1744 markkina- ja torikauppa. Arkitori on tapahtuma jo itsessään ja tarjoaa erilaisia elämyksiä. Erilaiset tapahtumat täydentävät, arkitorin välillä hyvin niukkaakin tarjontaa, ja tuovat samalla ison lisäarvon.

Torikauppiasyhdistys tuottaa vuosittain yhdessä Mikkelin kaupungin kanssa mm. Maalis-, Mikko-, Viher- ja Sadonkorjuumarkkinat sekä kahdeksat kuukausimarkkinat. Lisäksi yhdistys on mukana tuottamassa kolmesta viiteen toritapahtumaa eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Vakiintuneet tapahtumat tuovat torille vilinää ja tarjoavat erilaisia elämyksiä normaalin torielämän lomaan.


Tuo tapahtumasi torille!

Mikkelin hallitustori ei ole pelkästään kauppatori, vaan myös tapahtumatori. Otamme vastaan hakemuksia erilaisien tapahtumien järjestämiseksi torillamme.

Ota yhteyttä!

Tapahtumat

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su