Mikkelin Tori

Torilla tapahtuu

Maankuulut markkinat

Mikkelin tori on maankuulu markkina- ja kohtauspaikka, joka tunnetaan leppoisasta tunnelmastaan ja laadukkaista tuotteistaan. Markkinoita on pidetty Mikkelissä jo vuodesta 1744, ja nykyinen Hallitustori - kaupungin sydän - perustettiin vuonna 1838. 

Kuukausimarkkinat pidetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Muista markkinoista mainittakoon erityisesti viher-, ravi- ja sadonkorjuumarkkinat. Suurimmat markkinatapahtumat ovat lopputalven Maalismarkkinat ja lokakuussa järjestettävät Mikkomarkkinat. Joulun alla Joulutori tarjoaa jouluisia makuja, tuoksuja ja valoja.


Jättikirppiksiä ja kesätapahtumia

Mikkelin hallitustorilla järjestetään suosittuja Jättikirppiksiä touko-elokuussa. Jättikirppikset järjestetään noin joka toinen sunnuntai touko-, kesä- ja elokuussa sekä joka sunnuntai heinäkuussa klo 9-14. 

JääTorille luistelemaan

Vuodenvaihteessa alkavat ja joka toinen viikko järjestettävät JääTori-talvitapahtumat on suunnattu koko perheelle ja niihin on vapaa pääsy. Tapahtumien ulkopuolisena aikana Mikkelin JääTori on kaikkien halukkaiden käytettävissä. Luistinvuokrausta on tarjolla ainakin tapahtumapäivinä. JääTori-tapahtumasarjan järjestävät yhteistyössä Mikkelin kaupunki, Event Production Finland Oy ja keskustan yritykset. Tapahtumassa on säävaraus.


Tuo tapahtumasi torille!

Mikkelin hallitustori ei ole pelkästään kauppatori, vaan myös tapahtumatori. Otamme vastaan hakemuksia erilaisien tapahtumien järjestämiseksi torillamme.

Ota yhteyttä!

Tulevia tapahtumia

    

Tapahtumat

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su